NO EN NOM DE MALGRAT, SRA. CAMPOY

Sembla que la cançó de l’estiu d’aquest any sigui la denúncia d’espies del PP i la polèmica del nudisme a les platges de Malgrat. No hi ha tema més important. Cada dia podem llegir una opinió als mitjans. Avui trobo aquesta a l’AVUI. L’autor té tota la raó. Sé perfectament a quines declaracions de la Campoy fa referència, perquè algunes declaracions de la nostra alcaldessa publicades aquest estiu fan pena. En realitat, he sentit vergonya. Vergonya, perquè és una desinformada. Vergonya, perquè surt el nom de Malgrat i això sap greu. Els que la coneixem ja hem perdut la capacitat de sorpresa, però fora de Malgrat és clar que la Campoy és un fenomen per explotar. La Campoy, massa acostumada al seu regne malgratenc on tothom li riu les gràcies, oblida sovint que fora de les nostres fronteres la seva manera de fer i parlar esgarrifa més d’un. La resposta a les seves desafortunades intervencions en relació al tema de la platja nudista són la reacció lògica al costum de convertir en polèmica qualsevol cosa que li proposen. La llàstima és la imatge que projecta de Malgrat, però ja se sap. Tenim el que tenim…..

Quant a neuserra

Sóc una dona catalana de Malgrat. Tinc dos fills i m’agrada treballar pel seu futur. M’estimo el meu poble i m’encanta exercir de malgratenca. M’interessa la política, i crec que des de l’Ajuntament puc servir al meu poble i al meu país, Catalunya. De professió sóc advocada. Em considero una nacionalista convençuda i crec que els pobles tenen dret a decidir. Penso que el progrés de les persones i dels pobles van units. A casa m’han ensenyat a treballar, però també a saber gaudir de la vida amb la gent que més estimo. M’agrada molt escoltar, perquè sempre aprens coses. Tot i així, aquest bloc em permet parlar amb tu i exposar-te idees, pensaments i sentiments. A vegades, també critico el que no m’agrada. De fet, vaig obrir el bloc per conèixer-nos millor. Endavant.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.