CIGONYES A MALGRAT?

Si els nens petits els porten les cigonyes. Què fan tantes cigonyes a Malgrat?. 

Quina imatge més bella m’ha fet arribar avui en Vicens Tomas. La perspectiva del campanar “cigonyaire” de Malgrat. A mi m’agraden les cigonyes, i la veritat, per aquí no s’acostumen a veure. Suposo que és època de migracions i passen per damunt de Catalunya. Que hagin escollit el nostre campanar per reposar em fa pensar que això del “turisme familiar” funciona. Aquestes aus hi entenen molt de temes familiars i, per ara, sembla que les cigonyes han escollit Malgrat per descansar i fer vacances.

Quant a neuserra

Sóc una dona catalana de Malgrat. Tinc dos fills i m’agrada treballar pel seu futur. M’estimo el meu poble i m’encanta exercir de malgratenca. M’interessa la política, i crec que des de l’Ajuntament puc servir al meu poble i al meu país, Catalunya. De professió sóc advocada. Em considero una nacionalista convençuda i crec que els pobles tenen dret a decidir. Penso que el progrés de les persones i dels pobles van units. A casa m’han ensenyat a treballar, però també a saber gaudir de la vida amb la gent que més estimo. M’agrada molt escoltar, perquè sempre aprens coses. Tot i així, aquest bloc em permet parlar amb tu i exposar-te idees, pensaments i sentiments. A vegades, també critico el que no m’agrada. De fet, vaig obrir el bloc per conèixer-nos millor. Endavant.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: CIGONYES A MALGRAT?

  1. garmir diu:

    Hola Neus:
    Ho sento, no l´he rebuda, en els propers dies t´envio més, ara estic ansiós, pero solucionant certs temes.
    Gràcies, no pateixis, sempre serem amics.
    Edmón.

  2. * Peix del Mar, Air Jordans va dir: no pots veure les meves llàgrimes …

Els comentaris estan tancats.