HE POGUT TORNAR

OSTRES! No m’ho puc creure. Puc entrar al bloc altra vegada. Potser fins i tot podré escriure alguna cosa més tard.

Quant a neuserra

Sóc una dona catalana de Malgrat. Tinc dos fills i m’agrada treballar pel seu futur. M’estimo el meu poble i m’encanta exercir de malgratenca. M’interessa la política, i crec que des de l’Ajuntament puc servir al meu poble i al meu país, Catalunya. De professió sóc advocada. Em considero una nacionalista convençuda i crec que els pobles tenen dret a decidir. Penso que el progrés de les persones i dels pobles van units. A casa m’han ensenyat a treballar, però també a saber gaudir de la vida amb la gent que més estimo. M’agrada molt escoltar, perquè sempre aprens coses. Tot i així, aquest bloc em permet parlar amb tu i exposar-te idees, pensaments i sentiments. A vegades, també critico el que no m’agrada. De fet, vaig obrir el bloc per conèixer-nos millor. Endavant.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: HE POGUT TORNAR

 1. garmir diu:

  Hola Neus:
  Benvinguda de nou, no et farà falta canviar de Blog, es només que Bloc.cat , feia canvis per millorar.
  Benvinguda, ¡¡¡¡¡ a la guerra politica de nou¡¡¡¡¡

 2. garmir diu:

  Comprovant, doncs no em deixa opinar al post superior.

 3. 生产线 diu:

  流水线,天元设计制造各种工业流水线.

Els comentaris estan tancats.