RETORN I CANVIS

He aprofitat les vacances per fer coses d’aquestes que tens pensades de dur a terme fa temps, però no trobes mai el moment.

A banda de posar ordre a casa meva i moltes altres coses d’aquestes que vas deixant, finalment m’he decidit a canviar el bloc. La veritat, tenia ganes de poder millorar alguns aspectes, de canviar l’estil, d’ampliar continguts, d’oferir més informació.

A partir d’ara em podeu seguir a la nova adreça http://www.elblocdelaneusserra.blogspot.com/

M’agradarà retrobar-nos i que digueu la vostra sobre el nou format. Ja sé que encara no és el definitiu, i que falten cosetes, però ja comença a tenir forma i tinc ganes d’estrenar la meva nova casa. Fins aviat!

Quant a neuserra

Sóc una dona catalana de Malgrat. Tinc dos fills i m’agrada treballar pel seu futur. M’estimo el meu poble i m’encanta exercir de malgratenca. M’interessa la política, i crec que des de l’Ajuntament puc servir al meu poble i al meu país, Catalunya. De professió sóc advocada. Em considero una nacionalista convençuda i crec que els pobles tenen dret a decidir. Penso que el progrés de les persones i dels pobles van units. A casa m’han ensenyat a treballar, però també a saber gaudir de la vida amb la gent que més estimo. M’agrada molt escoltar, perquè sempre aprens coses. Tot i així, aquest bloc em permet parlar amb tu i exposar-te idees, pensaments i sentiments. A vegades, també critico el que no m’agrada. De fet, vaig obrir el bloc per conèixer-nos millor. Endavant.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: RETORN I CANVIS

 1. Albert diu:

  Benvolguts,

  Com sabeu, el proper 24 d’octubre Diari Maresme celebra el seu segon aniversari i, per compartir una data tan especial, hem organitzat el II Premi Blocs del Maresme, que es triaran per votació popular.

  A partir d’avui, i fins l’1 d’octubre, els lectors del nostre diari (un vot per IP), podran votar els finalistes de cada categoria i en l’acte que es farà a Pineda de Mar farem públics els noms dels guanyadors.

  Després d’un consell de redacció entre la gent que fem possible DM, hem decidit que el vostre bloc opti a guanyar una de les categories. No dubteu en dir als vostres amics i seguidors del bloc que us votin.

  http://diarimaresme.com/ii-premi-blocs-del-maresme/

  Nomé em queda felicitar-vos per la feina feta i donar-vos molta sort.

  Ens veiem el proper dissabte 24 d’octubre, a les 18.30h, a l’auditori de Can Comas.

  Cordialment,


  Albert Lladó
  Editor
  allado@diarimaresme.com
  _______________________

  Diari Maresme
  http://www.diarimaresme.com
  _______________________

 2. 流水线 diu:

  流水线,天元设计制造各种工业流水线.

Els comentaris estan tancats.