DES DE LA CÀMERA DEL PLE (II PART)

L’alcaldessa a continuació parla de la proposta que el PSC-pp porta al Ple. Diu que “estem davant un conjunt de despropòsits, inclosa la Moció”. “Que no parlem de projectes, sinó de dibuixos”. “El que ha fet el partit socialista és una anàlisi d’on anem i d’on venim”, que si això, que si allò. Bla, bla, bla. “Que la culpa és de l’ACA, que primer va dir no i després si. Que no acceptaria que la riera tingués un retorn inferior a 100 anys, que l’alternativa és obrir un canal al carrer de Can Feliciano igual que el que proposa el primer projecte”. Bé, algunes mentidetes de les seves, com per exemple que el by pass suposa una greu afectació del carrer de Can Feliciano. I ho diu ella!, la que va córrer a buscar una depuradora sense reparar en l’afectació gravíssima que això comportava al territori de Malgrat. Sense saber ni per on passaven els tubs ja la volia, ni que fos per pagar-se l’auditori. Sí, dona sí, penso. Tota una exhibició de sentit comú. Ara diu també que “l’ACA ha rebaixat els ferros del calaix”. Mare meva!. Li cauran les dents. “Que algú va demanar 50 anys de retorn”. Conxita, que el segon projecte preveu el mateix retorn que el primer!. Quan explica les modificacions que ara proposen, Campoy diu que l'ACA no ha de fer un reformat, només una petita modificació, que estem parlant de 56.000 euros. No diu, però, el preu del pont. Explica que ha valorat pros i contres i que l'ACA té responsabilitat per haver creat situacions indesitjables (suposo que es refereix al pacte que s'ha hagut de fer "amb el cap , però sense el cor"). La Verdaguer comença el torn de paraula. Recorda alguns detalls importants de les converses amb l'ACA. Crec que domina molt bé la seva intervenció. Retreu a l'alcaldessa haver dit que l'ACA és impresentable.

-Ho refermo- exclama la Campoy.

La Verdaguer insisteix que no sap quins interessos s'amaguen darrera la proposta.

-Així d'interessos -fa l'alcaldessa juntant les puntes dels dits sense parar.

Mentre, la Vega s'ho mira rígida des de la cadira i em mira per damunt de les ulleres. La Mérida passa notes a la Campoy i fa que si amb el cap. En Puignou parla amb l'Aubanell i comenta que "això no va bé". Els noto nerviosos. Ells creien que això era veni, vidi, vici, és a dir venir, aixecar el dit i marxar. Entre el públic dos personatges fan senyes a la Vega. Amb un gest de menyspreu l'indiquen que passi de la Verdaguer. Ara la Campoy intervé i diu que ens arroguem la representació de tot el poble. Que ella no porta gent a cridar, i ens fa una demostració del que cal fer per convèncer l'auditòri. Demagògia i manipulació. Engrescada, ens explica que l'ACA vol incrementar el rebut de l'aigua per culpa de les infraestructures com aquesta de l'alternativa. En Pep li salta de cop:

-Vol dir que aprovant el primer projecte el rebut no s'incrementa?

-Això és una pregunta infantil -diu la Campoy- Jo no he dit això.

És el de sempre. Ella mai no ho diu. Sempre som els altres que tenim otitis permanent.

La Verdaguer segueix i treu l'informe d'INNOVA. La Campoy no la pot aturar, li replica que ella anirà a buscar també l'informe i el llegirà sencer. La Verdaguer comença a llegir-lo, i quan pensa que ja n'hi ha prou s'atura i acaba la seva primera part d'intervenció en aquest punt. Ara em toca a mi exposar la posició del nostre grup.

[@more@]

Quant a neuserra

Sóc una dona catalana de Malgrat. Tinc dos fills i m’agrada treballar pel seu futur. M’estimo el meu poble i m’encanta exercir de malgratenca. M’interessa la política, i crec que des de l’Ajuntament puc servir al meu poble i al meu país, Catalunya. De professió sóc advocada. Em considero una nacionalista convençuda i crec que els pobles tenen dret a decidir. Penso que el progrés de les persones i dels pobles van units. A casa m’han ensenyat a treballar, però també a saber gaudir de la vida amb la gent que més estimo. M’agrada molt escoltar, perquè sempre aprens coses. Tot i així, aquest bloc em permet parlar amb tu i exposar-te idees, pensaments i sentiments. A vegades, també critico el que no m’agrada. De fet, vaig obrir el bloc per conèixer-nos millor. Endavant.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: DES DE LA CÀMERA DEL PLE (II PART)

  1. garmir diu:

    Hola:
    Gràcies per anar explicant la teva visió dels problemes.

  2. garmir diu:

    Hola Neus:
    Si, crec necesari que segueixis en la linia actual, després de sentir les teves explicacions.

Els comentaris estan tancats.