UN NOU VEÍ A L’ARBREDA?

Fa setmanes que els arbres de la riera es mostren esplèndids. Amb la darrera pluja han recuperat el verd lluent i projecten una ombra fresca a la vorera. Algunes tardes m’he trobat turistes que fan fotos de l’indret de Can Feliciano. Ignorants del destí final dels arbres, els visitants més decidits que arriben al centre descobreixen l’encant d’aquest racó singular que tenim a Malgrat. Però també he descobert darrerament que tenim altres visitants. Des de fa una setmana més o menys tenim un nou veí instal.lat entre les branques i el fullatge de l’arbreda. Al principi em va sobtar el soroll que fa tota la nit. Amb el Francesc vam sortir una nit a explorar la riera a veure d’on sortia aquell so persistent que no ens deixa dormir. L’Andreu diu que és un mussol. No sé, a veure si algú que hi entengui ens ho pot aclarir. Jo no havia escoltat abans aquesta mena de crit nocturn. En qualsevol cas, és ben curiós que el visitant s’hagi instal.lat aquesta primavera.

Quant a neuserra

Sóc una dona catalana de Malgrat. Tinc dos fills i m’agrada treballar pel seu futur. M’estimo el meu poble i m’encanta exercir de malgratenca. M’interessa la política, i crec que des de l’Ajuntament puc servir al meu poble i al meu país, Catalunya. De professió sóc advocada. Em considero una nacionalista convençuda i crec que els pobles tenen dret a decidir. Penso que el progrés de les persones i dels pobles van units. A casa m’han ensenyat a treballar, però també a saber gaudir de la vida amb la gent que més estimo. M’agrada molt escoltar, perquè sempre aprens coses. Tot i així, aquest bloc em permet parlar amb tu i exposar-te idees, pensaments i sentiments. A vegades, també critico el que no m’agrada. De fet, vaig obrir el bloc per conèixer-nos millor. Endavant.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: UN NOU VEÍ A L’ARBREDA?

  1. garmir diu:

    Hola Neus:
    La Natura és savia, i s´ha aliat amb les persones que volen salvar aquest indret natural, dotant-lo de més vida, encara.
    Que passis un bon dia.

Els comentaris estan tancats.