OPINIONS SOBRE L’ACORD DE FINANÇAMENT

Apunto tres opinions sobre l’acord de finançament.

Quant a neuserra

Sóc una dona catalana de Malgrat. Tinc dos fills i m’agrada treballar pel seu futur. M’estimo el meu poble i m’encanta exercir de malgratenca. M’interessa la política, i crec que des de l’Ajuntament puc servir al meu poble i al meu país, Catalunya. De professió sóc advocada. Em considero una nacionalista convençuda i crec que els pobles tenen dret a decidir. Penso que el progrés de les persones i dels pobles van units. A casa m’han ensenyat a treballar, però també a saber gaudir de la vida amb la gent que més estimo. M’agrada molt escoltar, perquè sempre aprens coses. Tot i així, aquest bloc em permet parlar amb tu i exposar-te idees, pensaments i sentiments. A vegades, també critico el que no m’agrada. De fet, vaig obrir el bloc per conèixer-nos millor. Endavant.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: OPINIONS SOBRE L’ACORD DE FINANÇAMENT

  1. Miquel diu:

    Un desenllaç patètic pel culebrot polític dels últims mesos: No es compleixen ni els terminis que marca l’estatut, ni el principi d’ordinalitat, ni es valoren criteris com la densitat, immigració o els costos diferencials. Tot plegat un acudit molt dolent on la traca final són les exigències económiques madrilenyes al·legant el bilingüisme a la capital (castellà i anglès), au va…

Els comentaris estan tancats.