DE NOU EL BUTLLETI MUNICIPAL

Tarda de dissabte. Entre els papers que tinc per ordenar damunt la taula trobo la revista titulada “Butlletí informatiu” del mes d’agost que ràpidament identifico amb l’Ajuntament de Malgrat i el seu concepte d’informació.  Noto a primera vista una edició més aprimada, o m’ho sembla a mi?. O tenen poca cosa per explicar o és una edició per col·leccionista.

Obro la revista. La informació que trobo al seu interior deixa molt a desitjar. Digueu-me “perepunyetes”. Sempre penso trobar escrits amb unes explicacions més exhaustives, però acabo trobant escrits dispersos que no entren del tot al fons de la notícia. Tanmateix, entre totes les notícies que integren la revista em voldria quedar amb alguns aspectes o detalls significatius:

1.- Salutació de l’alcaldessa en forma de mare espiritual del comerç i turisme. Crida l’atenció l’apologia que fa d’un Pla d’Orientació d’Equipaments Comercials (POEC) aprovat fa mesos, i que diu haver presentat a la comissió de comerç de la Generalitat. Assenyala satisfeta que cal conèixer els nostres costums i hàbits, i que és important per l’Ajuntament, per veure si les accions que fa van ben orientades. No podria estar més d’acord, però salta a la vista que no hi van gaire d’ orientades les accions municipals quan alegrament aprovem usos comercials a àmbits on no hi han estat mai previstos. Parlo de Modificar el POUM per inventar-nos una operació urbanística que bategem amb l’esperpèntic nom de Ciutat Sanitària   i li afegim un grapat de metres per usos comercials que ningú ha previst. Sobretot, si tenim en compte que a tocar de l’àmbit hi ha àmplies zones residencials amb un número infinit de locals comercials tancats Si que és per reflexionar, si. I tant!.

2.- Observo un fet curiós. Invariablement, els articles que parlen de l’alcaldessa o d’alguna regidoria del seu partit porten sempre el nom de la regidora curosament acompanyat de les sigles del partit (PSC). Ho fan de manera insistent. No fos cas. 

Tanmateix, al parlar de la regidoria d’inserció laboral noto que ho fan de forma sempre genèrica, sense que aparegui el nom de la regidora del PP, ni les sigles del partit. Oblit?. Distracció?. Equidistància? . Incomoditat?. Ves a saber!.

3.- Anem per l’escrit sobre el conveni de l’ACA que delega les competències a l’Ajuntament per fer la canalització. Cal parlar-ne?. Sempre és el mateix. A destacar  la foto que vol ser la replica a la fantàstica portada de l’edició del Som-hi! del mes passat. En aquest cas, han escollit comparar quatre flors de l’Avinguda Bon Pastor amb l’únic tram de Can Feliciano amb mur de ciment i ben brut. Apunto que està brut, perquè aquesta foto li hauria de fer vergonya a l’equip de govern i, en especial, a la responsable del medi ambient i neteja. Cert que hi ha gent sense civisme, però l’Ajuntament no neteja massa tampoc. Els veïns ho saben prou.

  Destaco la frase de l’alcaldessa que diu voler la riera “canalitzada, verda i d’ús útil per les persones”. No hi ha dubte que és dona d’idees clares. No sabem, però, quina utilitat té per les persones un caixó de formigó i que té de verd. Suposo que hi podrem fer un carril bici i pintar-lo. També diu alguna coseta curiosa com ara “l’Ajuntament fa temps que reclama l’obra de la desembocadura”. Dona, temps no massa. Que jo recordi han estat més enfeinats reclamant cobriments que no pas solucions a la desembocadura.

També subrratlla que ara el “projecte preveu més quantitat de diners i un increment del ferro previst”. Una frase sublim si tenim en compte que l’ argument per dir NO a l’alternativa proposada per l’ACA va ser precisament l’increment de cost de l’obra i que les obres no es fan a pes.

En fi, és dissabte. Podria continuar i continuar, però penso que és suficient per copsar alguns detalls curiosos del nostre butlletí. No ens encaparrem que fa calor. La resta són notícies d’actes i entitats de Malgrat que està prou bé.

Quant a neuserra

Sóc una dona catalana de Malgrat. Tinc dos fills i m’agrada treballar pel seu futur. M’estimo el meu poble i m’encanta exercir de malgratenca. M’interessa la política, i crec que des de l’Ajuntament puc servir al meu poble i al meu país, Catalunya. De professió sóc advocada. Em considero una nacionalista convençuda i crec que els pobles tenen dret a decidir. Penso que el progrés de les persones i dels pobles van units. A casa m’han ensenyat a treballar, però també a saber gaudir de la vida amb la gent que més estimo. M’agrada molt escoltar, perquè sempre aprens coses. Tot i així, aquest bloc em permet parlar amb tu i exposar-te idees, pensaments i sentiments. A vegades, també critico el que no m’agrada. De fet, vaig obrir el bloc per conèixer-nos millor. Endavant.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: DE NOU EL BUTLLETI MUNICIPAL

  1. 流水线 diu:

    流水线,天元设计制造各种工业流水线.

Els comentaris estan tancats.