SOLIDARITAT A LA XARXA

No sé qui son. Tampoc vaig conèixer el seu fill, però hi ha coses que t´activen un dispositiu. Potser és la tragèdia, la consciència, o el fet de ser mare que em fa afegir-me al corrent de solidaritat que circula per la xarxa, però ja som molts els que donem suport als pares d`Enaitz Iriondo. Enaitz Iriondo era un jove de 17 anys que va morir atropellat quan circulava en bicicleta l´any 2004. Avui, l´individu que conduïa l´Audi 8 que el va atropellar vol que els pares del jove adolescent mort li paguin els 20.000 euros que costen els danys ocasionats a la carrocería del seu vehicle. Costa de creure i repugna, però real com la mateixa vida. Agraeixo no conèixer al personatge que es diu Tomás Delgado Bartolomé.història esfereïdora.

[@more@]

Quant a neuserra

Sóc una dona catalana de Malgrat. Tinc dos fills i m’agrada treballar pel seu futur. M’estimo el meu poble i m’encanta exercir de malgratenca. M’interessa la política, i crec que des de l’Ajuntament puc servir al meu poble i al meu país, Catalunya. De professió sóc advocada. Em considero una nacionalista convençuda i crec que els pobles tenen dret a decidir. Penso que el progrés de les persones i dels pobles van units. A casa m’han ensenyat a treballar, però també a saber gaudir de la vida amb la gent que més estimo. M’agrada molt escoltar, perquè sempre aprens coses. Tot i així, aquest bloc em permet parlar amb tu i exposar-te idees, pensaments i sentiments. A vegades, també critico el que no m’agrada. De fet, vaig obrir el bloc per conèixer-nos millor. Endavant.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: SOLIDARITAT A LA XARXA

  1. garmir diu:

    Hola:
    El dissabte, vaig veure el reportatge sobre aquest tema a LA NORIA de Tele 5 i em va indignar molt, tens molta raó, Neus.
    Edmón.

Els comentaris estan tancats.