QUINA BARRA!

 

Primer el gran mag ZP va fer sortir del seu barret un xec per tenir fills. Més tard va fer sortir un xec per ajudar als joves a marxar de casa. Tot i això, sembla que la cosa no rutlla. Doncs fa sortir una puja de pensions. Però la gent es mostra encara indecisa i les enquestes no es mouen. Llavors, en una mostra del més absolut menyspreu a la intel.ligència del ciutadà, els assessors fan sortir 400 euros de la renda. Duran i Lleida ha dit que això és una immoralitat i una vergonya i que això és jugar amb la gent. Estic totalment d´acord. El PSOE no pot fer campanya amb els 400 euros de persones que tenen problemas per arribar a final de mes. No pot fer campanya amb 400 euros que ens ha cobrat de més. No ens xupem el dit, senyor ZP. Això és una compra de vots. Resulta que mentre uns treballem i ens hem d´estrenyer el cinturó, el senyor de la Z i la P pot anar regalant els diners. Que no ens enganyi. Si es poden baixar els impostor que es baixin ja i podrem pagar el que ens ha pujat la hipoteca. No ens prengui més el pèl. Això és política d`esquerres? No van criticar tant la política de xecs?

[@more@]

Quant a neuserra

Sóc una dona catalana de Malgrat. Tinc dos fills i m’agrada treballar pel seu futur. M’estimo el meu poble i m’encanta exercir de malgratenca. M’interessa la política, i crec que des de l’Ajuntament puc servir al meu poble i al meu país, Catalunya. De professió sóc advocada. Em considero una nacionalista convençuda i crec que els pobles tenen dret a decidir. Penso que el progrés de les persones i dels pobles van units. A casa m’han ensenyat a treballar, però també a saber gaudir de la vida amb la gent que més estimo. M’agrada molt escoltar, perquè sempre aprens coses. Tot i així, aquest bloc em permet parlar amb tu i exposar-te idees, pensaments i sentiments. A vegades, també critico el que no m’agrada. De fet, vaig obrir el bloc per conèixer-nos millor. Endavant.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: QUINA BARRA!

 1. garmir diu:

  Hola Neus:
  En aquesta ocasió sento discrepar encara que sigui una miqueta de tu, ben mirat, inclús millor, aixi no rebre acusacions de ser pilota teu, que de vegades al Blog ho diuen.
  El Pacte CIU-PP és possible, si es retira el Recurs del Estatut, el problema és…..que curiosament un tal Enrique Múgica del Psoe i Defensor del Pueblo en va presentar un altre amb la qual cosa, salvar l´estatut no està tan sols en mans del PP, Perqué no li demanen a la Chacón amb la mateixa insistència que a la Dolors Nadal que presioni a Múgica per retirar-lo?
  En una cosa té raó Duran, quan PP i Psoe es posen d´acord la clatellada se la enduem els catalans sempre.
  Una Abraçada.
  P.D. Fa dies que no podía entrar al teu Blog, m´hauries de dónar (si vols) el teu e-mail per no perdre contacte, per si tanca Bloc.cat.
  Edmón.

Els comentaris estan tancats.