LA SOLIDARITAT A LA XARXA FUNCIONA

En un post anterior vaig afegir-me al corrent solidari creat a la xarxa en suport dels pares d'un noi de 17 anys que va morir atropellat pel conductor d'un Audi 8. El propietari de l'Audi i conductor que el va matar reclamava als pares del jove mort la xifra de 20.000 euros en concepte de danys causats al seu vehicle. Aquest matí, quan anava al jutjat he escoltat per la ràdio que el propietari del vehicle ha retirat la demanda segurament presionat per l'opinió pública. També he escoltat que el Ministeri Fiscal vol investigar l'accident ara que s'ha reobert el cas. Ho celebro. Uns pares no merèixen haver de passar per un jutjat desprès de patir la mort d'un fill. Perdre un fill de 17 anys ja és suficient tragèdia per una familia.

[@more@]

Quant a neuserra

Sóc una dona catalana de Malgrat. Tinc dos fills i m’agrada treballar pel seu futur. M’estimo el meu poble i m’encanta exercir de malgratenca. M’interessa la política, i crec que des de l’Ajuntament puc servir al meu poble i al meu país, Catalunya. De professió sóc advocada. Em considero una nacionalista convençuda i crec que els pobles tenen dret a decidir. Penso que el progrés de les persones i dels pobles van units. A casa m’han ensenyat a treballar, però també a saber gaudir de la vida amb la gent que més estimo. M’agrada molt escoltar, perquè sempre aprens coses. Tot i així, aquest bloc em permet parlar amb tu i exposar-te idees, pensaments i sentiments. A vegades, també critico el que no m’agrada. De fet, vaig obrir el bloc per conèixer-nos millor. Endavant.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.