PARLAR EN SILENCI

 

A vegades, s’ha de saber callar i escoltar amb el cor. Escoltar l’ànima dels altres. Sense fer judicis prematurs, sense prejudicis. El silenci també ens pot donar respostes. Podem callar el que pensem, o no dir el que no volen sentir. De fet, quan no entens res és millor callar i esperar. El silenci evita preguntes. Evita respostes. Millor posar-ho tot en punts suspensius. A vegades, el silenci és més eloqüent que les paraules. No és el que dius el que importa, sinó el que deixes de dir. No és el que parles o escrius, és el que calles. El silenci guarda moltes coses. El silenci endreça. Un silenci pot significar milers de coses. Les paraules no són més que el refugi dels que no saben que dir. Si fem l’exercici d’escoltar amb els ulls, amb l’oïda,….veiem tantes, i tantes coses!. Tot i així, n’hi ha tantes que no veiem!. 

Quant a neuserra

Sóc una dona catalana de Malgrat. Tinc dos fills i m’agrada treballar pel seu futur. M’estimo el meu poble i m’encanta exercir de malgratenca. M’interessa la política, i crec que des de l’Ajuntament puc servir al meu poble i al meu país, Catalunya. De professió sóc advocada. Em considero una nacionalista convençuda i crec que els pobles tenen dret a decidir. Penso que el progrés de les persones i dels pobles van units. A casa m’han ensenyat a treballar, però també a saber gaudir de la vida amb la gent que més estimo. M’agrada molt escoltar, perquè sempre aprens coses. Tot i així, aquest bloc em permet parlar amb tu i exposar-te idees, pensaments i sentiments. A vegades, també critico el que no m’agrada. De fet, vaig obrir el bloc per conèixer-nos millor. Endavant.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 comentaris a l'entrada: PARLAR EN SILENCI

 1. garmir diu:

  Hola Neus:
  Molt bon post, peró una mica criptic, com si fós per iniciats, que portés missatges entre liníes.
  Espero que tot vagi Bé.
  Edmón.

 2. Miguel diu:

  No facis cas de les persones que t’han interposat la denúncia, aquests tenen molt que callar. Si per quatre comentaris anònims que apareixen en el teu bloc et denuncien, a partir del dia d’avui els jutjats tindran molta feina.
  Si amb els comentaris se sentien al·ludits, amb una simple trucada de telèfon ho haguessin solucionat. Però clar no serien els protagonistes del conte.
  Ànims i endavant.
  Ja saps que estic al teu costat.

 3. garmir diu:

  Hola Neus:
  No sé que ha pasat, ja ho explicaràs, peró vagi per endavant que tens el meu suport.
  Edmón.

 4. garmir diu:

  Hola Neus:
  Si us plau ens podries explicar el que ha pasat?. Sigui el que sigui, tingués el meu suport.
  Edmundo.

 5. Neus soc el Javi Guerra creo que en el mundo blogs tengo mas enemigos que incluso tu, pero tedire y tediria mucha información que tengo pero no es el momento adecuado.
  Lo que si que tengo claro y lodigo publicamente esque ala Sra Vega una vez más asido utilizada por sus amigos intimos de partido y gobierno.
  Esto es un toque de atención para las personas que realmente escriben loque piensan libres sobre Malgrat de Mar y nunca mejor dicho de una democracia la cual tenemos derecho a espresarnos libremente y quieren censurar.
  Solo lo digo por una vez mas el que crea que se especula contra el mismo o no soporte que lo critiquen que sequede en su casita si su mujer o marido loquieren.
  Neus animos y estamos contigo una abrazo a unque algunos lesepa mal y quese aguanten somos piña y ellos …. no vale la pena ya selos dire en la cara, un petonet

Els comentaris estan tancats.