UNA PROPOSTA NOCTURNA, REFRESCANT I DIFERENT

Si no teniu plans per aquest dissabte al vespre. Si us agrada caminar. Si voleu participar. Doncs, aquí teniu una proposta una mica diferent. Què tal conèixer els camins del Pla de Grau d’una altra manera?. Tranquils. Qui després vulgui anar de marxar ho podrà fer igualment. Les nits d’estiu donen per a molt.

Quant a neuserra

Sóc una dona catalana de Malgrat. Tinc dos fills i m’agrada treballar pel seu futur. M’estimo el meu poble i m’encanta exercir de malgratenca. M’interessa la política, i crec que des de l’Ajuntament puc servir al meu poble i al meu país, Catalunya. De professió sóc advocada. Em considero una nacionalista convençuda i crec que els pobles tenen dret a decidir. Penso que el progrés de les persones i dels pobles van units. A casa m’han ensenyat a treballar, però també a saber gaudir de la vida amb la gent que més estimo. M’agrada molt escoltar, perquè sempre aprens coses. Tot i així, aquest bloc em permet parlar amb tu i exposar-te idees, pensaments i sentiments. A vegades, també critico el que no m’agrada. De fet, vaig obrir el bloc per conèixer-nos millor. Endavant.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.